EE MVA FI MVA LV MVA BY MVA BY GR MVA LT JMVA LV JMVA EE JMVA BALT JMVA EE VMVA RU VMVA RKF VMVABYV-14 Jäähelmen Lucky Lady "Taiga"

Narttu

11.12.2010
isä: FIN KVA FIN MVA Laubuurin Desibeli
emä: Jäähelmen Just A Dream

Lonkat B/C, silmät terveet, Gonioskopia terve

kasvattaja: Kirsi Korpua, Kennel Jäähelmen
omistaja: Ria Paussu


Taiga koiranetissä

Taiga on toinen samojedinkoirani. Taiga on myös haettu Kirsiltä perheeseemme. Taiga valloitti jo pentulaatikossa minun sydämeni. En epäillyt hetkeäkään kenet niistä valitsen. Taiga oli pieni ja jäntevä, söpöisyyttä ja iloisuutta unohtamatta. Taiga on aina iloinen ja hymyileväinen, laumamme varsinainen ilopilleri. Taiga on leikkisä ja tykkää revitellä lelun kanssa aina kun mahdollista.

Aloimme kiertämään Taigan kanssa jo pienenä mätsäreitä ja Taiga sijoittui punaisissa joka kerta! Näin lähti pikku neidin missi-ura käyntiin. Pentu luokissa Taiga nappasi 3 kertaa ROP pentu- ja 4 kertaa VSP pentusijoitukset! Taiga on hyvin liikkuva ja kaunis narttu, joka on menestynyt mahtavasti näyttelyissä. Ystäväni ylipuhui minut ulkomaan reissuille Taigan ollessa juniori ikäinen - eikä turhaan. Kiitos siis rakkalle ystävälleni Tanja Känkäselle!

Taiga valioitui Baltian juniorivalioksi kesäkuun alussa Liettuassa. Juniorisertien mukana on ollut monia PN1- ja VSP sijoituksia sekä ROP junioreita! Taigan kanssa on mukava reissata, sillä hän ei ota paineita vaan lähtee iloisesti aina reissuun, joskin joskus äänekäs komentelija näyttelypaikoilla.